Paska! Kirjoitin äsken vaikka mitä, ja sitten onnistuin painamaan väärää nappia ja kaikki hävisi.

Samperin samperi. Osaako joku neuvoa vastaisuuden varalle, saako tekstiä enää pelastettua, jos vahingossa painaa backia? Tulin nextillä takaisin, mutta kaikki ol poissa.

Eivät päästäneet minua tänään töihin, koska olin pikkuruisen flunssassa. Ei kuumetta eikä mitään, mutta yksi vame oli juuri palautunut sairaalasta, joten tartuntariskit minimoitiin. Kyllä sylettää nyt menetetyt sunnuntaituplat ja iltalisät, vaikkakin olihan tämä sitten tavallaan ylimääräinen vapaapäivä.
Poljin reippaana sen 17 kilometriä kotio, ystäväpoika tuli meille grillaamaan ja kahtottiin leffakin vielä. Vuokrattiin Sideways, mutta sehän oli ihan tosi tylsä. Ehkä emme olleet otollisessa mielentilassa sille, mutta jätimme kesken ja katsoimme Life of Brianin. Siitähän ei elokuva parane, eli ah.

Voisin kuunnella Kelly Clarksonin "Don't"-kipaletta, ellei se kompastuisi omaan siirappisuuteensa. Voisin allekirjoittaa siitä tosin kaiken, mutta voi kun olisi osannut laittaa sanat nätimmin ja vähemmän imelästi, niin uskottavuus ei kärsisi. Laittaisin tähän sitten tietenkin linkin lyriikoihin, mutta en osaa linkittää. Eli kuinkas se sitten tehtiinkään? Luulisi, että "Luo linkki"-painikkeella olisi jotain tekemistä asian kanssa, mutta äh.

Huomenna kotiopiskelukaupunkiin muutaman päivän kyläilylle. Ihanaa. Pääsee kesäiselle kävelykadulle, terassille, näkee ehkä jopa ihmisiä ja kaikkei. Mulla olikin jo koti-ikävä.
Niin, siis minähän olen nyt kesän vanhempieni luona tekemässä kotikonnuilla töitä, jos en ole sitä täällä muistanut kertoa. Syksyllä palajan sitten opiskelukaupunkiin taas olemaan.

Ja voi fan, kuinka viiltää joku ihme kaipaus. Siis se on vaan se tunne, enkä osaa sitä kunnolla edes kohdistaa. Tai siis tokihan tiedämme mistä ja kestä se johtuu, mutta sillain. Se vaan on, vaikken edes ajattelisi mitään. Hirveästi sitä yrittää lukea merkityksiä kaikkien niiden sanojen ja ilmeiden takana. Ehkä se oikeasti haluaa minut, kun se siitä heittää läppää, olikohan tuo nyt jotain mielensä pahoittamista, kun se meni noin hiljaiseksi kun mainitsin nähneeni siitä yhdestä pojasta sellaista unta, tarkoittaakohan se jotain, kun se ottaa minusta noin kiinni... Ja voi apua, kuinka hedelmätöntä pohdintaa.
Jos se jostain syystä lukisi nämä tekstit, se varmasti kuolisi nauruun. "Et voi tosissas luulla, että oot niistä pikkujutuista yrittänyt löytää jotain tuollaista. Tosi hakusessa kyllä olet!"
Mutta minkäs teet, kun sitä niin kovasti toivoo.

Hehei, eipäs mennä nyt tälle raiteelle tämän enempää. Taidan mennä syömään ja uinumaan. Tekisi hyvää ja huomenna aikainen herätys.

Ainakin menen ihan kohta. Kunhan olen hetken surffinut ja jumittanut.

Eli nähdään kolmelta, sänkyseni.